Planera ett lyckat kalas

Det är lätt att känna sig lite pressad när man bjuder in till ett party. Du märker kanske att det är mer att ordna med än du först trott. Därför är det bra att du planerar vad som behöver göras inför din fest.

Håll gärna en röd tråd genom hela kalaset. Ett födelsedagsbarn har kanske redan ett favoritintresse att hänga upp kalaset på. Behöver du inspiration till roliga kalasteman finns det i programmet Partytältet på SVT Play. Tänk på att du inte behöver hålla dig till klassiska pojk- och flickintressen när du sätter stilen på ditt kalas. Ett rosa dinosaurieparty är uppskattat av alla barn.

Välj dekorationer som passar ihop med ditt tema. Ta en titt online, där hittar du lätt ballonger och annan dekoration som passar din fest.

Gör bakningen enklare

Baka en härligt stor tårta i långpanna eftersom den räcker till många fler gäster. Småkakor går alltid åt på fikabordet. Gör en stor sats mördeg och variera fyllning och form så får du många olika sorters kakor på utan ansträngning. Ett knep för att inte fastna i köket är att låta besökarna dekorera sina egna cupcakes. Baka eller köp vanliga vaniljmuffins och ställ fram tillsammans med glasyr, frosting, strössel, hackade nötter och annat gott att toppa med.

Comments are closed.
Back To Top