Smidig betallösning för dig som driver kafé

Om du driver ett kafé måste du ha någon typ av betallösning. Kontanter i all ära, men de flesta föredrar digitala betallösningar som kort eller Swish. Det ska helst gå att blippa kortet eller telefonen med exempelvis Apple Pay. 

Att tänka på gällande betalningar

När du ska ta betalt är det viktigt att du använder tjänster som är säkra, både för dig och kunderna. Swish är ett exempel på en mycket säker metod där kunden använder sitt BankID för att godkänna transaktioner. Digitala betalningar är också säkrare för dig som innehavare än kontanta betalningar. Du slipper ha en massa kontanter i kassan och riskerar därför inte att bli bestulen eller rånad.

Det är också bra att välja ett företag som hanterar alla dina betallösningar. Då brukar du få ett lägre pris på kostnaden för lösningen. Det finns en mängd företag som arbetar med betaltjänster och som du som kaféägare kan anlita. Genom att ha många betallösningar tillgängliga tilltalar du dessutom fler kunder och kan därmed sälja mer. Du slipper kunder som går iväg för att du inte erbjuder en viss betalmetod.

Comments are closed.
Back To Top