FÖRBEREDELSER FÖR SOMMARENS FESTER

Planerar du någon typ firande i sommar? Kanske födelsedag, student, babyshower eller midsommar? Vi hjälper dig med tips och tricks för att du ska kunna sätta guldkant på alla sommarens firanden!

Tema

Att gå all-in på ett tema genererar ofta ett spektakulärt intryck som gästerna sent ska glömma. Oavsett om du väljer att skapa en djungelinspirerad babyshower för din bästa vän eller ett barnkalas i regnbågens tecken kommer det uppskattas av alla gäster. Ofta är det de små detaljerna som gör helheten, så kolla in här och hitta det du behöver online för just ditt firande.

Planering

I och med de rådande omständigheterna kan planeringen av ditt firande vara än mer viktigt än tidigare år. Inte nog med att planera mat och dukningar – du behöver även planera logistiken av gäster för att undvika trängsel. En idé är att låta gästerna komma och gå under olika tider för att därmed minimera antalet gäster som samlas samtidigt. Det kan även vara en god idé att förbereda för utomhusfirande. De rådande rekommendationerna innebär att socialt umgänge utanför de närmsta ska undvikas, samt att privata tillställningar helst ska hållas utomhus. Det kan alltså vara hög tid att hyra in ett partytält för att vädersäkra firandet.

Comments are closed.
Back To Top