HITTA DITT NYA FAVORITBRÖD

När hungern sätter in och du känner dig sugen på något annat än sötsaker är en smörgås ett smidigt alternativ. En macka behöver aldrig bli tråkig eftersom du kan variera den i det oändliga. Genom att välja ett nyttigare fullkornsbröd och bra pålägg fyller du dessutom på med näring samtidigt som du får en skön mättnadskänsla.

Knäckebröd

Vårt svenska knäckebröd är en knaprig klassiker som nu för tiden finns i många olika varianter. Är du nyfiken på något nytt kan du hitta din favorit online bland stora, små, runda, fyrkantiga, tjocka och tunna sorter. Vare sig du vill ha bröd som är smaksatt, fullproppat med nyttiga fröer eller ett traditionellt knäckebröd så finns något för dig.

Pålägg

När du gjort ditt val av bröd är det bara att gå loss med pålägget! Grunda med exempelvis smör, mjukost eller en krämig röra, fortsätt sedan med något matigt som ägg, chark, avokado eller sill. Sist men inte minst kan du lassa på med dina favoritgrönsaker och toppa med en god kryddblandning eller färska örter.

Eller varför inte prova med skivad frukt, bär eller en klick marmelad? Knäckebröd fungerar med både sött och salt och passar lika bra till mellanmål som till frukost, lättlunch eller kvällsmål.

Comments are closed.
Back To Top