SMARTA HYLLOR I KÖKET

Vissa människor älskar den tid de spenderar i köket. Det kan vara att laga maten till dagens alla måltider, eller så är det bakning eller festmåltider som gäller. Det är ju till slut i köket du samlar din familj och dina vänner.

Ett kök ska vara bra planerat för sin storlek oavsett om det är ett litet eller ett stort kök. Planering är viktigt och att komma på bra idéer om vad som behövs vad gäller förvaring. Många tycker om att kunna stänga in sina köksprylar medan andra föredrar en mera öppen lösning eller kanske en kombination av båda.

Hyllor i husets hjärta

Att satsa på hyllor kan vara ett bra alternativ när du söker en mer “luftig” lösning. Att snabbt komma åt kaffemuggen på morgonen eller tallriken. Eller kanske önskar du att ha ditt vackra porslin på en hylla där det visas på sin rätta plats. Det blir en kombination av det vackra och en praktisk inredning.

Hyllor kan vara ett sätt att hitta lösningar för knepiga mindre kök där allt inte är räta vinklar. Där är det perfekt att sätta in en hylla istället eftersom det hjälper dig att utnyttja utrymmet maximalt. Där hittar du enkelt tips för just ditt kök, husets hjärta.

Comments are closed.
Back To Top